Sports Fair 2016 SPORTBEURS 3 5 februari 2017

1 ticket = 2 beurzen
Bij aankoop van 1 ticket,
bezoek 2 beurzen.

Brussels Expo
Sportbeurs

Het grootste sportevenement van het jaar

Demonstraties

Kom indrukwekkende demonstraties bekijken én beleven op de Sportbeurs! Op het programma staan onder andere flyboard, skateboard, mountainbike, golf, voetbal en hockey.

Ik wil (opnieuw) sporten

Ondervindt u moeilijkheden om sport te integreren in uw dagelijkse routine? Kom langs op de Sportbeurs en we helpen u graag verder om samen de sportdiscipline te vinden die het beste bij uw levensritme past. 

Welke sport past bij mijn leeftijd?

Hoe pas ik mijn sportactiviteit aan voor mijn leeftijd en conditie? Kom onze coaches ontmoeten die u graag te woord staan om samen een oplossing te zoeken.

Sportpersonaliteiten

Kom kennismaken met de grootste sportpersonaliteiten op de Sportbeurs. Onder meer Stephane Prayas zijn van de partij!

Sportinitiaties

Geniet met vrienden of familie van de verschillende activiteiten die u op de Sportbeurs worden aangeboden. Kom er een gezellig partijtje petanque, hockey, schieten of crossfit spelen.

-5€
Tickets online
Koop uw inkomkaart hier (€ 5 i.p.v. € 10 per kaart)

De Sportbeurs is
dé sporthappening bij uitstek

Sports Fair, de grootste sportgebeurtenis van België nodigt gedurende 3 dagen, nieuwelingen, insiders en topsporters uit om elkaar te ontmoeten. Het wordt een niet te missen bijeenkomst om meer informatie te vergaren of de nieuwste sportuitrustingen uit te testen. roepingen te stimuleren en de laatste sportuitrustingen ter beschikking te stellen. In Paleis 8 en de Patio verzamelen wij amateurs, technische adviseurs, leraren en kampioenen om hun sportdiscipline aan u voor te stellen. Ontdek een sport die u op het lijf geschreven staat of kom meer te weten over uw geliefde discipline!

Aangezien de Sportbeurs samenvalt met het Vakantiesalon Brussel & Zenith en omdat sport hand in hand gaat met vakantie, ontspanning en gezondheid heeft u met uw toegangsticket de mogelijkheid om dezelfde dag 2 beurzen voor de prijs van één te bezoeken.

Verschillende kampioenen zullen u verrassen met indrukwekkende demonstraties! Blijf niet aan de kant staan, maar trek zelf je sportieve schoenen aan!