Sports Fair 2017 SPORTS FAIR 2 4 februari 2018

1 ticket = 2 beurzen
Bij aankoop van 1 ticket,
bezoek 2 beurzen.

Brussels Expo
Sportbeurs

Het grootste sportevenement van het jaar

Demonstraties

Kom indrukwekkende demonstraties bekijken én beleven op de Sportbeurs! Op het programma staan onder andere flyboard, skateboard, mountainbike, golf, voetbal en hockey.

Ik wil (opnieuw) sporten

Ondervindt u moeilijkheden om sport te integreren in uw dagelijkse routine? Kom langs op de Sportbeurs en we helpen u graag verder om samen de sportdiscipline te vinden die het beste bij uw levensritme past. 

Welke sport past bij mijn leeftijd?

Hoe pas ik mijn sportactiviteit aan voor mijn leeftijd en conditie? Kom onze coaches ontmoeten die u graag te woord staan om samen een oplossing te zoeken.

Sportpersonaliteiten

Kom kennismaken met de grootste sportpersonaliteiten op de Sportbeurs. Onder meer Stephane Prayas zijn van de partij!

Sportinitiaties

Geniet met vrienden of familie van de verschillende activiteiten die u op de Sportbeurs worden aangeboden. Kom er een gezellig partijtje petanque, hockey, schieten of crossfit spelen.

-5€
Tickets online
Koop uw inkomkaart hier
(€ 5 i.p.v. € 10 per kaart)

Sports Fair 2018
3 dagen een echt "sportpaleis"!

Smeer uw benen in voor de 3de editie van Sports Fair, de grootste sportbeurs in België. Na het geweldige succes van de twee eerste edities, verwachten we u van vrijdag 2 tot zondag 4 februari 2018 in Brussels Expo. Paleis 8 is "the place to be" voor sportievelingen en niet-zo-sportievelingen. Op de kalender van Sports Fair staan meer dan 200 demonstraties en initiaties door professionals, standen met bekende en nieuwe sportmerken, de nieuwste trends in sportmaterialen, voedingssupplementen, coaches, trainers en zoveel meer…

Van voetbal tot hengelsport, van hockey tot taekwondo, van crossfit tot jetsurf, van paardrijden tot wielrennen, Sports Fair 2018 brengt een gevarieerd aanbod van bekende en minder bekende sporten samen. Zowel de sportprofessional als de beginnende sporter zal geïnspireerd en geprikkeld worden door z’n favoriete sporten en de laatste nieuwe trends qua sportkledij, sportmateriaal en sportvoeding. Ready? Set? Go!


Iedereen welkom!

Sports Fair heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod voor jong en oud, van de recreatieve tot de professionele sporter. Daarnaast zullen er vertegenwoordigers zijn van bekende en minder bekende sportmerken van kledij, materiaal en voeding. Ontdek de grootste sportwinkel van België in paleis 8 waar u kan netwerken en interessante business contacten kan leggen. De verschillende overkoepelende sportfederaties en grote sportclubs werken mee als deelnemer aan onze projecten door forums, opleidingen, demonstraties, enz. te organiseren. Ook de sportinstellingen zetten we in de kijker op Sports Fair 2018. Het huren, exploiteren, oprichten, onderhouden, beheren en ter beschikking stellen van sportaccommodaties is noodzakelijk voor het kunnen uitoefenen van uw favoriete sport.